Jste naším novým zákazníkem a už jste se naučili německy? Nebo chcete zjistit vhodnou jazykovou úroveň pro svůj kurz? Udělejte si náš bezplatný rozřazovací testu.

k rozřazovacímu testu
K rozřazovacímu testu

Jste naším novým zákazníkem a už jste se naučili německy? Nebo chcete zjistit vhodnou jazykovou úroveň pro svůj kurz? Udělejte si náš bezplatný rozřazovací testu.

Učte se německy s Österreich institutem

Vaše cesta k úspěchu

Deutschkurse 1

Kurzy němčiny na nejvyšší úrovni: To Vás čeká na Österreich institutech po celé Evropě. Zaměřujeme se na jazykovou dokonalost, nejmodernější výukové metody a inspirativní studijní atmosféru, abychom cíleně podpořili váš úspěch – ať už jde o začátečníky, nebo pokročilé. Objevte naši širokou nabídku kurzů pro dospělé, mládež a děti. Nabízíme také kurzy němčiny přímo na míru pro Vaši firmu. Naši jazykoví odborníci se těší na setkání s vámi!

Österreich Institut Brno

Prohlédněte si atraktivní nabídku kurzů a zkoušek na Österreich Institutu Brno.
  • Kurzy
  • Novinky
  • Blog

Co nás zajímá

Inovativní výuka němčiny

Naši jazykoví odborníci vás naučí nejen všechny základy německého jazyka, ale nabídnou vám také zajímavosti o rakouské kultuře. Ať už se jedná o soukromé osoby nebo firmy, flexibilita je pro nás na prvním místě. Proto se našich kurzů můžete zúčastnit online odkudkoli - nebo přímo u nás na institutu v Brně.

Zkušenosti a odbornost:

Jsme první adresou s ohledem na kurzy němčiny v Rakousku a Evropě. Naši vysoce kvalifikovaní lektoři a lektorky kurzů vědí, jak efektivně předat obsah, reagovat na potřeby účastníků kurzů a vytvořit vhodnou atmosféru pro učení. Protože jedna věc je pro nás obzvlášť důležitá: radost z učení!

Nejvyšší standardy kvality:

Bez ohledu na to, který kurz si vyberete, je pro nás úspěch ve studiu nejvyšší prioritou. Proto klademe důraz na nejmodernější výukové metody, interaktivní pomůcky a inovativní výukové materiály, abychom vám poskytli cílenou podporu ve všech fázích studia němčiny.

Naše kurzy

Učte se německy - od A1 do C2

Jste začátečník nebo už máte určité znalosti němčiny? U nás najdete ten správný kurz pro vaši úroveň – od A1 po C2. Zjistěte více o různých úrovních a objevte naši širokou nabídku kurzů pro dospělé, mládež a děti!  

Obchodní němčina

Ať už jste malá firma, nebo mezinárodně působící korporace, pomůžeme Vám splnit všechny požadavky stále globalizovanějšího světa: individuální kurzy němčiny, které jsou přesně přizpůsobeny potřebám Vaší firmy. Kontaktujte nás nyní a domluvte si osobní konzultaci.

Zkoušky ÖSD

Jako certifikované zkušební centrum Vás doprovodíme na cestě k získání mezinárodně uznávaného Rakouského jazykového diplomu (ÖSD). Naše přípravné kurzy vás optimálně připraví na zkoušku ÖSD, kterou můžete složit přímo v institutu na místě.